Zsűritagok

Rácz Zsuzsa

„Azokat szeretnénk jutalmazni a nagyközönség segítségével, akik szinte láthatatlanul teszik a dolgukat, ám munkájuk nélkül megállna a világ."” Író, két kislány édesanyja. Az ismertséget és a népszerűséget regénye, az Állítsátok meg Terézanyut! hozta meg számára 2002-ben. Azóta megjelent a nagysikerű történet folytatatása Nesze Neked Terézanyu! címmel, később pedig az Ismeritek Terézanyut?, mely az 1990 és 2010 között megjelent írásaiból válogat. 2010-ben indította el Terézanyu pályázatot, amely mára a női tabutémák pályázatává nőtte ki magát, illetve a Richter Gedeon Nyrt.-vel közösen létrehozta a Terézanyu Klubot, amellyel egy támogató női közösséget hívtak életre.

 

Dobó Kata

"Fontosnak tartom, hogy a nők elismerést találjanak munkájukban. Természetesen minden nap kaphatnak elismerést a nebulóktól, ápoltaktól, betegektől, de kell egy különleges alkalom, amikor ezek összeérnek, és egy díjban öltenek formát." A színészmesterség alapjait a Színház- és Filmművészeti Főiskolán sajátította el, az első évfolyam elvégzése után az Amerikai Egyesült Államokba utazott. Hollywoodban tanult színészmesterséget. Számos magyar filmben szerepelt, de láthattuk több külföldi produkcióban is. 2007-tól szabadúszóként dolgozik. 2012-ben született első gyermeke, Szofi.

 

Nagy Tímea

„Már a díjkiosztó felé vezető út is csodálatos, de ott, amikor átadom a díjat és adhatok egy puszit a díjazottnak, és látom a könnycseppet a szemében, az igazán felemelő pillanat.” Kétszeres olimpiai bajnok párbajtőröző, ő nyerte Magyarország 150. olimpiai aranyérmét, ezen kívül számos érmet szerzett világbajnokságokon és Európa-bajnokságokon is mind egyéniben, mind pedig csapatban. Jelenleg a Hajós Alfréd Uszoda létesítményvezetője. Olimpiai címe megvédésekor már két gyermek édesanyja volt. Bámulatos teljesítményét tovább fokozta azzal, hogy harmadik gyermeke megszületése után világbajnoki címet is szerzett.

 

Kriston Andrea

„Magam az egészségügy és a pedagógia területén dolgozom. Azért örülök, hogy létezik a Richter Aranyanyu Díj, mert fókuszba kerülnek azok a lelkes szakemberek, akik nagyon sokat segítenek a környezetüknek.”  A Kriston Intim Torna módszer kidolgozójaként vált közismertté, amit nemcsak itthon, de a világon egyre több helyen is tanítanak. Tréningeket tart, oktat, rengeteg dologgal foglalkozik, emellett háztartást vezet és két gyermek édesanyja. Azért vállalta a zsűritagságot, mert nagy hálát érez akkor, amikor "szív-emberekkel" találkozik, olyanokkal, akik szívből végzik a munkájukat. Munkája révén tapasztalatból is tudja, milyen nagy a felelőssége annak, aki emberekkel foglalkozik.